25 May 2011

Queensbay Mall

some pictures from Queensbay Mall, Penang. masuk kedai and then take some pictures. tapi tak beli apa apa sebab tak rasa nak shopping lagi. jimat duit jap eh hehe nanti bila mood nak shopping habes hormone adrenaline semua keluar semua nak beli time tu memang bankrap bankrap. mak pulak mengaku kapten penjara pudu haha

ouh so sweet. mak ayah pegang pegang tangan lagi tuuu :)








posing jek lebih semua ni haha

baru perasan banyak gambar mak laa lately. dah perempuan dalam family ade 2 orang jek memang muka ni jelaaa yang keluar haha yang lelaki takde laa gedik sangat nak gambar nak cepat cepat adelaa baru masuk kedai berapa saat dah suruh keluar. payah jalan dengan lelaki ni haha tu yang keluar 3 orang jek rasa macam anak tunggal pulak haha tapi kene paksa jadi photographer amek gambar dorang pulak ceh. for those who have back home from europe, please go to the hopital right now. since sekarang ada jangkitan bacteria E.coli maaa cepat pergi hospital check dah lama sakit tuuu.


1 comment:

nadia ar-rumaisha said...

yes dear, so sweet ur parent pegang tangan lg dlm usia mcm tu....hope me will like that pd mase akn dtg